SDE

Хресна дорога за єдність християнських сімей під покровом Пацлавської чудотворної ікони Пресвятої Богородиці пройшла вулицями Нижанкович

16 квітня 2022
Друк E-mail
www.facebook.com
У неділю, 10 квітня, парафією свмщ. Йосафата смт. Нижанковичі Добромильського деканату, яка очолювана о. Тарасом Буричком, було організовано Хресну Дорогу вулицями містечка. Особливістю цієї пішої Хресної Дороги було те, що її присвятили під покров Пацлавської чудотворної ікони Пресвятої Богородиці, яку всю Дорогу несли на початку процесії.

 

Хресна Дорога була жертвувана за святість, нерозривність та єдність християнських сімей. Усі вірні та духовенство молилися, щоб Ісус Христос та Пресвята Богородиця кріпили українські родини, які постраждали від війни.

Свої щирі молитви складали присутні подружні пари, діти, жителі, гості містечка та тимчасово переміщені від війни. Допомагали парафіянам у цьому запрошене духовенство: о. Іван Герасимлюк- науками про відносини у подружжі, о. Петро Гром- сповіддю, о. Павло Гачан- проповіддю.

Під час Хресної Дороги парафіяни по черзі читали стації. Співом супроводжували молитву церковний хор "Лілея".
Честь нести образ Чудотворної Богородиці Пацлавської отримали учні катехитичної школи. На останок, образ Богородиці Паславської, який супроводжував усю Дорогу, залишився в храмі свмщ. Йосафата для випрошування ласк, милості Божої та справедливого миру і перемоги для України.

За матеріалами ФБ сторінки парафії свщмч Йосафата смт Нижанковичі

 

Теми: Добромильський деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори