SDE

У Довгому-Гірському на Дрогобиччині започаткували "Золоту книгу тверезості" [фото]

13 квітня 2016
Друк E-mail
Фото Уляни ЯЖИК
Вчора, 12 квітня, на парафії Святого Миколая Чудотворця села Довге-Гірське, де своє душпастирське служіння звершує отець Тарас Яворський, започаткували «Золоту книгу тверезості».

Богослужіння і відкриття книги очолили о.Олег Губик голова комісії «За тверезість» Самбірсько – Дрогобицької Єпархії спільно з отцем Тарасом Сидором головою комісії УГКЦ «За тверезість життя» .

Спільно з вірянами парохії отці відслужили Божественну Літургію після якої своїм свідченням про оздоровлення від узалежнення поділився реабілітант всецерковного центру «Назарет». А у свою чергу Віталій Завойський, працівник центру, розповів людям, що таке "Назарет", як він працює, що там роблять реабілітанти. Охочі парафіяни мали можливість записатись у книгу тверезості.

Отці в свою чергу дали розяснення з якою ціллю є заснована Золота Книга Тверезості, а охочі парафіяни мали можливість в неї записатись.
На завершення щиру подяку усім гостям склав отець Тарас, парох Храму: «Щиро дякую о.Олегу за впровадження Книги Тверезості у нашій парафії. Нехай Господь допоможе у вашій праці в боротьбі з узалежненням і щедро навертає наш нарід до тверезого і побожного життя».

Після цього молитовного дійства у Храмі зустріч на цьому не завершилась, священики мали можливість поспілкуватись із школярами і педагогічним колективом середньої школи.

Пригадуємо усім нашим читачам, що в Каплиці БФ «Карітас», що в м.Дрогобич по вулиці Чорновола, 4 також є можливість записатись у Золоту Книгу Тверезості. Кожен, хто бажає відмовитись від вживання алкоголю, жертвуючи цей піст за уздоровлення і навернення узалежненої особи. Обіцянку тверезості можна скласти самостійно визначаючи тривалість відмови.

Уляна ЯЖИК

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Підкомісія «За тверезість», Підбузький деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори