SDE

Молитва до Пресвятої Богоматері перед Ювілейною іконою з нагоди 25-ліття Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ

27 березня 2018
Друк E-mail

Пресвята Богородице, Мати Божа і Мати наша, Покровителько святої Церкви і української землі. Ти вища від всього небесного і земного створіння, бо народила Спасителя людського роду. Ти покривджених помічниця, зневірених надія, убогих заступниця, засмучених утіха, голодних кормителька, нагих одіяння, сиріт захист, подорожніх тихе пристановище, недужих зцілення, грішних спасіння, усіх християн покров і прибіжище. 

Тому, з трепетом і любов’ю припадаючи до чесної ікони Твоєї, молимося Тобі: не відверни лиця Твого від нас, що до Тебе прибігаємо. Приклони, о Пречиста, вухо Твоє до моління нашого і не відкинь нас, що потребуємо Твоєї допомоги. Не доручай нас людському заступництву, але сама прийми моління слуг Твоїх. Поглянь на наші журби і тривоги, на наші болі і страждання, покрий нас своїм небесним омофором. Не переставай заступатися за нас, що посеред утисків і сліз у Тобі єдиній поклали всю нашу надію.

Пресвята Владичице! Даруй нашим родинам любов взаємну, злагоду і нерозривну єдність. Старців підтримай, молодь виховай, дітей і немовлят зрости. Провідникам нашим випроси дар мудрості з неба, дар страху Божого і щирої турботи про добро народу. Просвіти розум наш та відкрий очі сердець наших, наставляючи нас на дорогу спасіння. Подай нам мир душевний і здоров’я тілесне. Випроси нам віру бездоганну, міцну надію, любов правдиву та нелицемірну. Аж до кінця нашого життя молитвами Твоїми оберігай нас і будь при нас у смертну хвилину, щоб ми, спасенні Твоїм заступництвом і допомогою, віддавали за все славу, хвалу, подяку і честь єдиному у Святій Тройці Богові − Отцю, і Сину, і Святому Духові, нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Теми: ювілейний рік

Інші публікації за темою
^ Догори